ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Hakan Toydemir İlkokulu

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz Etimesgut bölgesinde ikili eğitim yapan Şehit Erhan AR İlkokulu’nun normal eğitime geçmesi amacıyla bölünmesi üzerine Şehit Hakan Toydemir İlkokulu olarak 8 Mart 2021 tarihi itibariyle eğitim öğretime başlamıştır. Mevcut binamız Şehit Yakup Kozan İmam Hatip Ortaokulu binası iken, bahsi geçen ortaokulun bölgede yapımı tamamlanan yeni okul binasına taşınması üzerine mevcut binamız Şehit Hakan Toydemir İlkokulu’na tahsis edilmiştir. Şu anda 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 40 öğretmen ve 975 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir. 2022 – 2023 eğitim- öğretim yılı itibariyle okulumuz bünyesinde 6 şubeli anaokulu da eğitim öğretime başlamıştır. Okulumuzda tekli öğretim yapılmaktadır. Okulumuz eğitim- öğretim faaliyetlerine başladığı ilk günden bu yana çağdaş eğitim- öğretim gerekleri; uygun fiziksel mekânların temini, eğitim- öğretim araç ve gereçlerinin sağlanması, eğitim- öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda örnek teşkil etme yolunda güzel adımlar atmaktadır. Pandemi koşullarında açılmış olmanın tüm dezavantajlarını minimum düzeye indirmeyi amaçlayan dinamik bir kadro ile çalışmaktayız.

Yayın: 16.08.2023 - Güncelleme: 16.08.2023 19:38 - Görüntülenme: 186