ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Hakan Toydemir İlkokulu

100. Yıl Marşı'nı aşağıdaki linklerden indirip dinleyebilirsiniz.

Eyl

2023/2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 04.10.2023 Çarşamba günü saat 14:00'da okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır. Toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri ele alınacaktır. Çoğunluk sağlanamaz ise toplantı 11.10.2023 Çarşamba günü aynı yer ve saatte yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını, katılamayanların vekalet vermesini önemle rica ederiz.

Bekir AYDOĞDU

Okul Aile Birliği Başkanı

Ekm

Afet ve Acil Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonu ve bütünleşik afet yönetimi anlayışıyla 2021 yılı "Türkiye Afet Eğitim Yılı" olarak ilan edilmiştir.   Bu kapsamda, toplumda afete hazırlık ve önlem alma konusunda farkındalık düzeyini artırmayı amaçlayan "Afet Farkındalık Eğitimi" animasyon videosu hazırlanmıştır. İlgili video sayfanın alt tarafına yüklenmiştir. Tüm öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin izlemesini rica ederiz.